“Gebogen Samsung Galaxy S6 Edge heet Galaxy S Edge”


De variant van de Galaxy S6 waarbij het beeldscherm tot over de randen van het toestel gebogen zijn gaat mogelijk niet S6 Edge heten maar gewoon 'S Edge'. Dat zou blijken uit een website die Vodafone alvast opgetuigd heeft.

Hierin zou in de broncode een verwijzing staan naar de Samsung Galaxy S Edge. Natuurlijk kan het om een onschuldige tikfout gaan of worden namen door elkaar gehaald door een ontwikkelaar die ergens een klok heeft horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt. Een geheel andere mogelijkheid is dat de S Edge de allereerste in een geheel nieuwe lijn gaat worden. De allereerste Galaxy S heette immers ook gewoon zo.

Vodafone placeholder sourcecode Galaxy S Edge

Bovendien heet de samen met de Note 4 aangekondigde Note Edge ook niet Note 4 Edge. De pagina die Vodafone al heeft aangemaakt is ter promotie van de ophanden zijnde Galaxy S6; de opvolger van de S5. Hierop is echter nog geen informatie te vinden, het gaat voorlopig om een placeholder.

Nog geen event

Samsung presenteert naar alle waarschijnlijkheid de Samsung Galaxy S6 tijdens het Mobile World Congress in Barcelona begin maart. Het bedrijf heeft echter nog geen uitnodiging gestuurd. HTC en Huawei hebben dat al wel gedaan en dus lijkt de tijd te gaan dringen. Als mogelijke datum wordt maandag 2 maart genoemd maar definitief is dat nog niet. Vorig jaar nog greep Samsung het MWC aan om de Galaxy S5 aan te kondigen. De jaren daarvoor organiseerde het een eigen event.

Via: GalaxyClub.nl

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     Amazon
Black € 784,03 € 784,03   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel