Samsung Galaxy S6 krijgt gebogen ‘Edge’ variant


Net zoals de Galaxy Note 4 van Samsung vergezeld werd door de Note Edge, zo zal de Galaxy S6 een S6 Edge krijgen. Zo luidt althans een nieuw gerucht over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Ook de naam S6 lijkt nu te zijn 'bevestigd'.

Wij gingen er hier al vanuit dat de opvolger van de Galaxy S5 gewoon als de 'S6' door het leven zal gaan. Daar hebben wij geen bevestiging voor nodig. Al is het natuurlijk altijd leuk om die te krijgen. Wat dat betreft vinden wij het interessanter dat de S6 samen met een S6 Edge wordt uitgebracht. Ook de Note 4 zag een soortgelijk broertje in de vorm van de Note Edge.

Samsung Galaxy Note Edge
De Note Edge krijgt mogelijk gezelschap van de S6 Edge

Die Edge slurpte eigenlijk meer aandacht op als de Note 4 helemaal dankzij z'n gebogen scherm. Doordat het scherm tot over de rechterzijkant gebogen is kunnen daar notificaties en een toolbar getoond en bediend worden. Een geinige feature waarvan nog maar moet blijken of het geen gimmick is. Feit is wel dat Samsung één van de weinige fabrikanten is die dergelijke schermen kan produceren en daarmee kunnen ze unieke telefoons maken. Telefoons die mensen willen kopen. En daarmee zou Samsung marktaandeel kunnen terugwinnen.

Bron: Sammobile.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note Edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note Edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel