Gebogen Samsung Galaxy Edge nu leverbaar in Nederland


De opvallende Galaxy Note Edge van Samsung is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Samsung kondigde het toestel begin september samen met de Note 4 aan. In eerste instantie was nog niet duidelijk of de Edge naar Nederland zou komen.

De Galaxy Note Edge is een opvallende verschijning. Het scherm loopt tot over de rechter zijkant van het toestel dankzij een flexibel Quad HD+ Super AMOLED-scherm. In het begin was het nog allerminst zeker dat de Edge naar Nederland kwam, maar vanaf vandaag is het toestel gewoon leverbaar, voorlopig alleen bij GSMWijzer.nl en Studentmobiel.nl.

Samsung Galaxy Note Edge black angle
De Galaxy Note Edge nu ook in Nederland verkrijgbaar

Daar krijgt de Galaxy Note Edge een losse toestelprijs mee van 849 euro waardoor het aantrekkelijker is om hem in combinatie met een abonnement af te sluiten. Zo heb je voor 41 euro een gratis exemplaar samen met een tweejarig Tele2-abonnement. Los van het gebogen AMOLED-scherm is de Note Edge ook uitgerust met de bekende S-Pen voor het maken van notities, tekeningen of door het toestel er simpelweg mee te bedienen. Samsung is niet voornemens om de Note Edge bij veel webshops te voeren dus dat geeft het toestel net dat beetje extra exclusiviteit.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note Edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 786,26 € 786,26   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note Edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel