Roze Apple iPhone 6C mogelijk voor het eerst op de foto


Het lijkt er misschien op dat de iPhone 6C voor het eerst op de foto staat. De verschillen met de iPhone 5C moeten wel met een vergrootglas gezocht worden maar ze zijn er wel degelijk.

Eigenlijk ging het gerucht dat de iPhone 5c geen opvolger zou krijgen. Het model uit 2013 kreeg namelijk vorig jaar geen opvolger en algemeen aangenomen werd dat Apple het toestel op discontinued had gezet. Niets lijkt minder waar en het toestel gaat verder door het leven als de enige 4 inch grote iPhone.

iPhone 6c rear housing

Waar zit hem dan het verschil? Nou niet in het uiterlijk zo lijkt uit deze opgedoken foto. Het enige zichtbare verschil zit hem in de flitser, die is nu langwerpig. Apple gaat dus waarschijnlijk de True Tone-flitser gebruiken die met de iPhone 5s geïntroduceerd werd. Mogelijk krijgt de iPhone 6c ook verbeterde componenten mee waaronder een nieuwere Apple A-processor. Welke precies blijft onduidelijk. Het duurt trouwens nog even voordat we nieuwe iPhones mogen begroeten, dat gebeurt meestal ergens in september.

Bron: FutureSupplier.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 5C

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5C


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel