Volgende Apple Watch krijgt mogelijk camera


Eerder al werd bekend dat de volgende generatie Apple Watch niet voor 2016 uitkomt. Apple heeft dus nog even om aan verbeteringen te werken. Mogelijk komt die in de vorm van nieuwe functies waaronder een camera.

Je kunt je natuurlijk afvragen wat je hebt aan een camera in een horloge. Volgens Apple kan het wel eens handig zijn bij het videobellen. Bovendien spreekt het tot de verbeelding, zo kent de tekenflmserie Inspector Gadget uit de jaren '80 al een horloge waarmee ge-video-belt kan worden. Apple zal dan wel de problemen met de batterij moeten oplossen, die gaat namelijk nog niet erg lang mee.

Apple Watch FaceTime
Toekomstmuziek?

De Apple Watch ligt nog enkele maanden in de winkel al moet Nederland nog volgen. Toch kende het horloge al een grote software update in de vorm van watchOS 2. Die moet nog officieel uitkomen maar het brengt wel de nodige nieuwe functies naar het horloge. Indien de geruchten kloppen dan nog is het niet voor het eerst dat een smartwatch een camera heeft. Samsung bracht eerder de Gear 2 uit met een ingebouwde camera, de inmiddels niet meer verkrijgbare Galaxy Gear en Gear Live beschikten daar ook over.

Bron: 9to5mac.com


Prijsvergelijker Apple Watch

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel