Render van grote Samsung Galaxy S6 edge Plus mogelijk opgedoken


Al enige tijd wordt gesproken over een grotere versie van de S6 edge. Want met een beelddiagonaal van 5,1 inch is het toestel niet overdreven groot. Er zou ook behoefte zijn aan een versie met groter scherm. Een gat waar de S6 edge+ in moet springen.

Samsung heeft een redelijk succes te pakken met de S6 edge. Het toestel werd als (duurdere) variant van de S6 aangekondigd maar er bleek toch meer vraag naar dan verwacht. Reden voor Samsung om de fabrieken extra hard aan het werk te zetten. En ook ziet Samsung mogelijkheden voor varianten op de S6 edge, waaronder dus mogelijk deze grotere S6 edge Plus.

Samsung Galaxy S6 edge Plus

De nu opgedoken render doet ons wel wat achter de oren krabben. Wij zien namelijk geen/weinig verschil met de huidige S6 edge. We zijn daarom zo vrij geweest om dezelfde render van de S6 edge over deze heen te leggen om zo de verschillen te zien. En die zijn er. Controls worden wat kleiner wat erop duidt dat bovenstaand model groter is. Onderaan is verder de microfoon verplaatst naar links. Er zijn dus verschillen maar minimaal. We houden dus nog even een slag om de arm. Hoeveel groter de S6 edge Plus trouwens wordt is nog niet duidelijk. Het scherm meet waarschijnlijk ergens tussen de 5,5 en 5,7 inch. Mogelijk kiest Samsung ook voor een Qualcomm-processor, te weten een hexa-core Snapdragon 808. Ook nieuw zal de mogelijkheid zijn om foto's in RAW op te slaan.

Bron: @OnLeaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel