Beelden van 3e generatie Motorola Moto G tonen verbeterde camera


Er staat een video online waarop de derde generatie Moto G te zien zou zijn. Dat geeft een mooi kijkje in wat Motorola voor ons in petto heeft. Verwacht los van de camera alleen geen grote verschillen met z'n voorganger.

Want net als de huidige Moto G hebben we het over een 5 inch groot Android-toestel met HD-resolutie, een Snapdragon met vier kernen en 1 GB aan werkgeheugen. Grote verschil zit hem echter in de gebruikte camera's, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Want had de new Moto G nog een 8 megapixel camera, deze nieuwe(re) Moto G krijgt een 13 megapixel variant.

Motorola Moto G 3rd gen

Bovendien lijkt de hoofdcamera vergezeld te worden door niet minder dan twee LED-flitsers. Ook de camera aan de voorkant krijgt een interessante opwaardering. Deze gaat van 2 naar 5 megapixel. Helemaal in lijn met andere selfie-telefoons. Onduidelijk is nog wanneer het Motorola-toestel met typenummer 'XT1543' de markt bereikt. Duidelijk is wel dat het in ieder geval versie 5.1.1 van Android moet draaien. Dat is één van de meest recentste Android-versies en is nog niet wijdverspreid beschikbaar. Motorola staat erom bekend dat het vrij snel nieuwe Android-versies kan sturen naar haar telefoons.

Bron: YouTube


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel