Europese versie One M9+ moet omzet HTC redden


HTC beleeft een dramatisch jaar omdat consumenten de magere update van het vorige vlaggenschip toch iets minder makkelijk slikken dan het gehoopt had. En daarom moet een 2e topmodel voor 2015 het jaar gaan redden.

Niet lang geleden bood HTC haar verontschuldigen aan voor de dramatische resultaten. Het beloofde beterschap en wel in de vorm van een nieuw, tweede vlaggenschip voor 2015. Deze moet ergens in het derde kwartaal uitkomen. Mogelijk kennen we dit model al want het gerucht gaat nu dat de One M9+ naar Europa komt. Dit high-end model met Quad HD-scherm, Duo Camera en vingerafdruklezer werd eerst alleen nog voor China aangekondigd.

HTC One M9 Plus
De One M9+ ligt ook straks elders op de plank

Daarover spraken we al onze verbazing uit want ook het relatief rijke Westen heeft wel oren naar een dergelijke topmodel. Nu klinkt het derde kwartaal nog een eind weg maar toch begint het al over iets meer dan een week. De vraag is in hoeverre consumenten oren hebben naar dit model. Duidelijk lijkt wel dat het bestaande HTC-klanten verder tegen de schenen schopt want die hebben inmiddels een One M9 gekocht die dan al na minder dan een jaar een opvolger heeft gekregen. Waarom HTC niet meteen de One M9+ voor de hele wereld heeft aangekondigd is moeilijk zeggen.

Bron: @LlabTooFeR


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel