Samsung Galaxy S7 nog dit jaar? Waarschijnlijk niet!


Overal duikt het bericht op dat Samsung nog dit najaar met de Galaxy S7 wil komen op het op te kunnen nemen tegen de iPhone 6s van Apple. Alleen hoe waarschijnlijk is dit bericht? En is dit werkelijk het enige denkbare scenario?

Natuurlijk ziet ook Samsung de iPhone 6s eind dit jaar aankomen. En natuurlijk hebben ze daar een scenario op hoe te reageren. De vraag is alleen of er geen ander alternatief is dan een opvolger van de Galaxy S6 uit te brengen. Een toestel dat nog geen jaar op de markt is en nog nooit binnen 12 maanden een opvolger heeft gehad. Wat zijn die alternatieven?

Apple vs Samsung

Al enige tijd wordt gesproken over een grotere S6 edge van 5,5 inch groot. Samsung ervaart met het gebogen toestel relatief veel succes en omdat het duurder in aanschaf is is het ook nog eens financieel interessant hier een variant op uit te brengen. En juist omdat de grotere iPhone 6 Plus het goed deed kan dit een prima concurrent worden op de iPhone 6s Plus, of hoe het toestel ook mag heten. Dat mag de bron wel beweren dat de S7 er aan komt maar dat hoeft dus helemaal niet. Bovendien staat voor september traditiegetrouw de lancering van de volgende Galaxy Note gepland. Ook die, zij het een iets andere doelgroep, kan het opnemen tegen de iPhones. Ons advies is dus; neem het met een korreltje zout.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel