Motorola new Moto G LTE


Motorola new Moto G LTE (XT1072)
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarZwart
Schermformaat
5 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Motorola new Moto G LTE

 • Ruimer 5 inch groot HD-scherm
 • Ditmaal voorzien van stereo geluid aan de voorzijde
 • Ondersteunt snel 4G-internet
 • Apart verkrijgbare Motorola Shells

Minpunten Motorola new Moto G LTE

 • De hoofdcamera kan geen Full HD-video opnemen, alleen HD

Prijsvergelijker Motorola new Moto G LTE
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
Ben € 15,00 € 0,00 24 mnd 100 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 18,50 € 0,00 24 mnd 150 500 MB 4G Bekijk
Vodafone € 22,50 € 0,00 24 mnd 150 500 MB 4G Bekijk
KPN € 23,00 € 0,00 24 mnd 400 2000 MB   Bekijk
T-Mobile € 24,00 € 0,00 24 mnd 120 3000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Motorola new Moto G LTE met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

Review Motorola new Moto G LTE: saai en degelijk de concurrentie aan

Review Motorola new Moto G LTE: saai en degelijk de concurrentie aan In 2013 probeerde Motorola weer voet aan de grond te krijgen op de Europese smartphonemarkt en kwam daarvoor met de Moto G. Die kreeg later een broertje met 4G-ondersteuning en inmiddels is daarvan de tweede generatie verkrijgbaar. De eerste Moto G viel op door zijn combinatie van goede specificaties en vriendelijk prijskaartje. Die lijn wil de new Moto G LTE voortzetten en beschikt daarvoor over een 5 inch scherm met HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 400-processor met vier cores op 1,2 GHz, 8 megapixel camera, 1 GB aan werkgeheugen en een geheugenkaartslot. Tevens zitten er nu stereospeakers aan de voorkant. Lees verder


De Motorola new Moto G LTE in het kort

Deze Motorola new Moto G LTE is de tweede generatie Moto G die ook ditmaal voorzien is van 4G. De eerste Moto G ontketende een ware prijsoorlog in de industrie als gevolg van de vele functies en de relatief lage prijs. Deze nieuwe Moto G LTE lijkt daar voorlopig geen einde aan te maken.

Ditmaal met 4G

De new Moto G LTE staat bekend onder vele namen; Motorola Moto G LTE (2nd gen) en Motorola Moto G LTE (2015) zijn enkele voorbeelden. In alle gevallen gaat het om hetzelfde toestel. Net als de eind 2014 uitgebrachte new Moto G krijgt deze generatie een groter HD-beeldscherm van 5 inch groot en een geheugenkaartslot. Groot pluspunt van deze new Moto G LTE is de aanwezigheid van 4G-ondersteuning. Snel onderweg internetten behoort dus tot de mogelijkheden.

Nieuw geluid, nieuwe richting

De new Moto G LTE van Motorola is uitgerust met een Snapdragon 400-processor die bestaat uit vier cores die op maximaal 1,2 GHz draaien. Deze processor staat bekend vanwege zijn uitstekende capaciteiten. Hij is in de praktijk snel genoeg voor diverse toepassingen en games. Alleen de zeer arbeidsintensieve games lopen tegen problemen aan maar voor de gemiddelde en zelfs gevorderde gebruiker vormt dit geen probleem. Achterop treffen we een 8 megapixel camera aan en voorop zit een 2 megapixel camera. Ook aan de voorzijde treffen we twee speakers aan; stereo geluid dus.

Belangrijkste Motorola new Moto G LTE specificaties

 • Ondersteuning voor 4G-internet
 • Twee simkaarten gebruiken dankzij Dual SIM-ondersteuning
 • 8 megapixel hoofdcamera
 • Quadcore Snapdragon 400-processor op 1,2 GHz bijgestaan door 1 GB aan RAM-werkgeheugen
 • 8 GB opslaggeheugen maar uitbreidbaar dankzij microSD-geheugen
 • Scherm van 5 inch groot met Corning Gorilla-glas

Recente Android-versie

De telefoons van Motorola draaien vrijwel snel de nieuwste Android-versie. Dat komt omdat Motorola relatief weinig extra apps meelevert en ook de schil niet groots aanpast. Daardoor hebben ze relatief weinig werk nodig om updates uit te rollen. Dat is handig voor mensen die graag de nieuwste Android-versie willen. Motorola voorziet de new Moto G LTE van Android 5.0 wat ten tijde van het uitkomen van de telefoon de nieuwste versie is. Een groot voordeel van Android is de beschikbaarheid van vele apps, zowel gratis als betaald.

Motorola new Moto G LTE prijzen

Wie op zoek is naar de new Moto G LTE kan deze met een abonnement kopen of als los exemplaar. De laagste prijs die wij aantroffen bedraagt 183 euro. Zoals gezegd is het ook mogelijk om het toestel in combinatie met een abonnement te kopen. Je hebt dan al een gratis Motorola new Moto G LTE vanaf 15 euro per maand. Je hebt dan wel een 2-jarig abonnement. Alle abonnementen van één jaar vind je op deze abonnementspagina, kies vervolgens links bovenaan in het zoekscherm voor één jaar. In datzelfde zoekfilter kun je ook meteen zoeken op bundels waaronder aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Ook kun je er aangeven hoeveel je wilt bijbetalen voor een los toestel. Qua kleuren valt er weinig te kiezen, er is alleen een uitvoering in de kleur zwart (Black) te krijgen. Wat opslagruimte betreft valt er weinig te kiezen, er is alleen een 8 GB versie verkrijgbaar. Mocht dat te weinig zijn dan kun je zelf altijd nog een geheugenkaartje bijplaatsen.


Concurrenten van de Motorola new Moto G LTE

Vergelijk de Motorola new Moto G LTE met deze producten


Praat mee over de Motorola new Moto G LTE