“Grotere Samsung Galaxy S6 Plus in de maak”


De Samsung Galaxy S6 en S6 edge liggen alweer een poos in de winkel dus wordt het hoog tijd voor de vele varianten waar Samsung om bekend staat. Een 'mini' en 'Active' variant zijn er nog niet maar mogelijk binnenkort wel deze grotere 'Plus'.

Want er gaan momenteel diverse geruchten over een grotere versie van zowel de Galaxy S6 en van de S6 edge. Erg duidelijk zijn deze geruchten nog niet want wij kennen een groter S-vlaggenschip ook wel als de Galaxy Note. En laat de Note 5 nu net op zich wachten. Hebben we het dus niet over hetzelfde?

Samsung Galaxy S6 Plus
Volgens Marques Brownlee is dit de S6 Plus

Mogelijk niet want de opvolger van de Note 4 wordt pas ergens in september verwacht terwijl deze Galaxy S6 Plus mogelijk al binnen enkele weken wordt aangekondigd. Het zou trouwens gaan om een 5,5 inch groot toestel waarvan net als de S6 edge de schermranden gebogen zijn. Waarom het toestel dan geen 'Galaxy S6 edge Plus' heet is onduidelijk, mogelijk vanwege de onmogelijk lange naam.

Note 5

Van de Note 5 kunnen we momenteel nog kort zijn, daar zijn op dit moment nog te weinig geruchten over. Berichten die er wel zijn spreken over een uiterst dun model met mogelijk een licht gebogen achterkant terwijl het scherm zelf volledig vlak is. Uiteraard zal het model ook over de bekende S-Pen beschikken waar de Note-familie om bekend staat.

Bron: Samsung hdblog


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
32 GB Gold Platinum
€ 520,78 € 520,78   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel