Eerste render van Samsung Galaxy S7 verschenen

· 1 reactie


Ondanks dat we weten dat hij komt is er tot op heden nog bijzonder weinig beeldmateriaal van de Galaxy S7 van Samsung binnen. Vandaag lijkt daar verandering in te komen doordat de schema's binnen zijn.

Dergelijke schema's worden door hoesjesfabrikanten gebruikt om nauw sluitende cases te maken. Alleen de afmetingen van het toestel staan erin vermeld en de locatie van bepaalde onderdelen zoals de camera en knoppen. Van welke materialen de opvolger van de Galaxy S6 gemaakt is weten we dus nog niet. Eerder kwam al voorzichtig naar buiten dat de Galaxy S7 mogelijk qua uiterlijk niet veel afwijkt van de S6.

Samsung Galaxy S7
Is dit de Galaxy S7?

Het op het oog meest opvallende verschil is de meer rechthoekiger homeknop. Op de huidige S6 is die nog sterk afgerond aan de zijkanten. Ook het slot voor de simkaart zit beduidend lager. Er gaan geruchten dat hier ook een geheugenkaart achter schuilt. Op deze renders lijkt de inkeping aan de zijkanten verdwenen. Die is nu overal even bol. Verder zit de selfiecamera verder in de hoek en lijkt er een extra sensor bij te zijn gekomen. Onduidelijk is welke. De onderkant lijkt te verklappen dat Samsung nog steeds gebruik maakt van microUSB om het toestel op te laden. Mogelijk zit Samsung dus voorlopig af van USB Type-C.

Samsung Galaxy S7 Plus

Qua afmetingen verschilt de S7 nauwelijks van de S6 dus we gaan er vanuit dat het toestel nog steeds een beeldscherm heeft van 5,1 inch groot. Dezelfde bron maakt ook melding van een veel groter toestel met afmetingen van 163,32 x 82,01 x 7,82. Vergelijken we dat in onze database dan denken we haast aan een schermformaat van rond de 6 inch. Mogelijk is dit de S7 Plus. Dan zou er ook nog een 5,7 inch grote S7 edge in de maak zijn waarmee ieder schermformaat gedekt is. De onthulling van de Galaxy S7-familie staat gepland voor komende MWC eind februari 2016.

Via: GSMArena
Bron: ITSkins


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel