Samsung rust Galaxy S7 mogelijk uit met geheugenkaartslot


Samsung gooide het design van de Galaxy S6 in vergelijking met z'n voorgangers radicaal om. Hij kreeg een unibody zonder verwijderbare batterij en ook de geheugenkaartslot moest het veld ruimen. Die komt echter mogelijk weer terug.

Na de introductie van de Galaxy S6 waren de meest gehoorde klachten het niet kunnen verwisselen van de batterij en ook het plaatsen van een geheugenkaart werd gemist. Van dat eerste gemis hebben we later weinig meer gehoord. Dat ging niet helemaal op van de geheugenkaartslot. Het later kunnen bijplaatsen van relatief goedkoop geheugen werd wel erg gemist. Samsung lijkt gehoor te geven aan deze klacht en de functie mogelijk her-introduceren in de Galaxy S7.

Samsung Galaxy memory
Een aloude functie komt mogelijk terug

Een belangrijke reden waarom de huidige Galaxy S6 geen microSD-slot heeft is omdat het niet compatible is met het UFS 2.0 geheugen. Daar heeft Samsung nu mogelijk wat op gevonden. De bron denkt verder dat de Galaxy S7 een vlak 5,2 inch scherm heeft. Er is ook een gebogen variant in de maak maar die verschilt op een belangrijk punt met de Galaxy S6 edge. Het scherm is namelijk niet alleen aan de zijkanten gebogen maar ook aan de boven- en onderkant. Deze S7 edge zou alleen in een grotere 5,7 inch variant verkrijgbaar zijn. Verder mag rekening gehouden worden met een Exynos 8890 of Snapdragon 820-processor, een 20 megapixel BRITECELL-camera en USB Type-C aansluiting. Het nieuwe S7-vlaggenschip wordt om en nabij het MWC eind februari 2016 verwacht.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Partly
Gold Refurbished
€ 179,00 € 179,00   Bekijk
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel