Apple iPhone 7 misschien waterdicht


De huidige Apple iPhone 6s blijkt al een stuk waterdichter te zijn dan voorgangers. Vanaf de iPhone 7 gaat Apple mogelijk deze eigenschap ook naar buiten communiceren. Dat is tenminste de verwachting van trendvolgers.

De huidige iPhone 6s is al stuk beter bestand tegen water dankzij een soort rubberen seal. Alhoewel we het afraden om hem helemaal onder te dompelen blijkt uit sommige testen dat de 6s het prima overleeft. Apple communiceert deze eigenschap echter niet, waarschijnlijk omdat deze methode nog niet 100% effectief is. Iets wat wel nodig is om volledig waterdicht te zijn. Dat verandert mogelijk vanaf de iPhone 7.

iPhones in water
Straks ook waterdicht?

Apple past al geruime tijd een vrij solide unibody toe die erg nauw op elkaar aansluit. Er zijn vrijwel geen kieren en dat helpt zeker bij het volledig waterdicht krijgen. Deze voorspelling komt van TrendForce dat tevens denkt dat de iPhone 7 Plus voorzien zal zijn van 3 GB aan RAM-werkgeheugen. Apple verdubbelde juist het werkgeheugen van de iPhone 6s en 6s Plus al van 1 naar 2 GB. Gebruikers hebben vooral bij het browsen van meerdere tabbladen in Safari baat bij. Sony voorziet al geruime tijd haar telefoons van waterdichte eigenschappen. Samsung is er na de Galaxy S5 juist weer vanaf gestapt.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Azerty
16 GB Gold Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel