Apple iPhone 6s Plus


Apple iPhone 6s Plus (A1634)
Apple iPhone 6s Plus goud linkerzijkant schuin
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarGoudGrijsRozeZilver
Schermformaat
5,5 inch
Camera
12,0 megapixel

Pluspunten Apple iPhone 6s Plus

 • 3D Touch-scherm geeft nieuwe functies
 • 4K-video met optische beeldstabilisatie
 • Momenten herbeleven dankzij Live Photos
 • Gemaakt van sterker aluminium

Minpunten Apple iPhone 6s Plus

 • Dankzij forse schermranden nog steeds erg groot

Prijsvergelijker Apple iPhone 6s Plus
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
hollandsnieuwe € 29,00 € 0,00 1000 1000 MB 4G Tip
Tele2 € 33,00 € 0,00 100 2000 MB 4G+ Bekijk
T-Mobile € 33,50 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk
Telfort € 34,00 € 0,00 300 1500 MB 4G Bekijk
Vodafone € 42,00 € 0,00 150 2000 MB   Bekijk
KPN € 47,00 € 0,00 onbeperkt 2000 MB   Bekijk
Simyo € 21,00 € 0,00 100 4000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Apple iPhone 6s Plus met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Apple iPhone 6s Plus in het kort

De Apple iPhone 6s Plus is de grootste iPhone die Apple eind 2015 en 2016 voor ons in petto heeft. Het toestel heeft een haast buitenproportioneel 5,5 inch groot scherm dat zich daardoor met recht een phablet mag noemen. Wat de 6s Plus allemaal nog meer kan proberen we hier op te sommen.

Verschillen met de iPhone 6s

Grote verschil tussen de iPhone 6s Plus en de reguliere iPhone 6s is voornamelijk z'n scherm. Die op de 6s Plus meet 5,5 inch diagonaal. En vooral omdat er boven en onder het scherm ook nog veel 'toestel' zit is hij vrij groot. Ander verschil tussen beide modellen is dat de camera in deze iPhone 6s Plus over optische beeldstabilisatie beschikt. Wat ze echter gemeen hebben is de nieuwe 3D Touch-bediening, de 12 megapixel iSight-camera, 5 megapixel FaceTime HD-camera en de handvol andere verbeteringen.

Belangrijkste Apple iPhone 6s Plus specificaties

 • Display van 5.5 inch inclusief Gorilla Glass
 • Dual-core processor (Apple A9) + 2 GB RAM-werkgeheugen
 • Keuze uit 16, 64 en 128GB aan geheugen
 • Ondersteuning voor 4G-internet
 • Redelijk hoge 5 megapixel selfiecamera
 • 12 megapixelcamera aan de achterkant met 4K-video
 • Bekijk alle Apple iPhone 6s Plus specs

3D Touch-bediening

Tot nu toe was een aanraakscherm nogal 2D. Met 3D Touch probeert Apple daar een dimensie aan toe te voegen. Hoe hard je drukt bepaalt de actie die volgt. Een zachte aanraking resulteert in een oude en vertrouwde actie, terwijl hard(er) drukken een optie-menu tevoorschijn tovert. Zo kun je door hard te drukken op een app-icoontje diverse snelkoppelingen openen. Denk dan aan direct naar de selfie-modus door hard op het camera-icoontje te drukken. En ook in Mail werkt de 3D Touch-bediening. Licht drukken op een mailtje opent een voorbeeldweergave. Druk je een fractie harder dan opent het mailtje. Deze nieuwe methode brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee waardoor de iPhone 6s Plus net even wat makkelijker en sneller te bedienen is.

Apple iPhone 6s Plus goud linkerzijkant schuin

Flink meer megapixels

De Apple iPhone 6s Plus krijgt twee nieuwe camera's mee, beiden met flink meer megapixels dan voorheen. Zo krijgt de iSight-camera op de achterkant er 50% meer pixels bij. En door die nieuwe 12 megapixel sensor is het ook mogelijk om 4K-video op te nemen. Deze hogere resolutie betekent ook dat foto's en video's meer detail hebben. Naast meer detail krijgen foto's ook meer diepgang. Doordat de iPhone 6s Plus stiekem een korte video schiet als je een foto maakt kun je later een moment herbeleven. Hierdoor komt je foto als het ware tot leven en speelt inclusief geluid af. Deze zogenaamde Live Photos kunnen bekeken worden door willekeurig op een dergelijke foto te klikken. Ook kun je Live Photos als achtergrond instellen.

Goedkoopste Apple iPhone 6s Plus prijzen

Uiteraard is de iPhone 6s Plus verkrijgbaar in combinatie met een abonnement maar hij is ook in de losse verkoop verkrijgbaar. Wij vonden al vanaf €543 een passende aanbieding. Vergeleken met toen hij voor het eerst in de winkel lag is het toestel dus alweer stukken voordeliger. Voor een toestel moest je toen een flinke € 857,29 neerleggen. Wil je liever maandelijks betalen dan is een abonnement misschien verstandiger. Zonder bijbetalen heb je dan al voor 29 euro een exemplaar in huis. Je hebt dan overigens wel een tweejarig abonnement. Ga je liever voor een eenjarig contract klik dan door naar deze abonnementspagina. Daar kan je in het zoekfilter links bovenaan filteren op de abonnementsduur. Op diezelfde pagina kun je ook zoeken naar een bepaald aantal sms’jes, minuten en natuurlijk MB’s. Daar vind je ook zoekopties zoals downloadsnelheid en een eventueel maximaal maandbedrag. De Apple iPhone 6s Plus is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Gold (goud), Space Grey (grijs), Rose Gold (roze) en Silver (zilver). Qua geheugen is er keuze uit 16 GB, 64 GB en 128 GB.


Video’s over de Apple iPhone 6s Plus

Appels met peren vergelijken; de Apple iPhone 6s Plus vs de Samsung Galaxy Note 7

Je kon er op wachten; de eerste droptests van de Apple iPhone 6s en 6s Plus zijn binnen. En slecht is het niet!


Concurrenten van de Apple iPhone 6s Plus

Vergelijk de Apple iPhone 6s Plus met deze producten


Praat mee over de Apple 6s Plus