Tweede generatie Samsung Galaxy A7 goedgekeurd


Beelden van de volgende generatie Galaxy A3 en A5 waren al binnen en nu is ook materiaal van de Galaxy A7 binnen. En ook hier zien we gelijkenissen met de Galaxy S6 terug. Mogelijk beschikt het toestel zelfs over een vingerafdrukscanner.

Onderstaande foto's zijn beschikbaar gesteld door het Chinese TENAA dat voor de Chinese markt telefoons goedkeurt. Die hebben ze inmiddels offline gehaald, mogelijk op verzoek van Samsung. De oorspronkelijke Galaxy A7 was met 6,3 millimeter lange tijd de dunste Samsung Galaxy-telefoon. Deze nieuwe generatie gaat die titel niet herpakken want met 6,95 millimeter is deze A7100 een fractie dikker. Mogelijk komt dit door de vernieuwde metalen zijkant die duidelijk door de S6 geïnspireerd is.

Samsung Galaxy A7
De Galaxy A7 aldus TENAA

Van de overige specificaties wordt gehint op een 5,5 inch Full HD-paneel, 13 megapixel camera en 2.600 mAh grote batterij. Diezelfde specs zagen we bij de oorspronkelijke A7. Het verschil zou hem dan ook zitten in de processor. Ditmaal wordt niet gekozen voor een eigen Exynos-processor maar voor de Qualcomm Snapdragon 615 met ditmaal 3 GB aan werkgeheugen. Mogelijk zit in de homeknop verder een vingerafdrukscanner verwerkt. Ook dat is iets wat we van de duurdere Galaxy S-serie herkennen. We durven nog niet te zeggen wanneer Samsung de Galaxy A7 (en A5 en A3) officieel aankondigt. Het is niet ondenkbaar dat we hierop nog tot begin 2016 moeten wachten.

Bron: tenaa.com.cn


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel