Samsung stelt alvast de grotere Galaxy A7 voor; dunste Galaxy tot nu toe


Samsung in Maleisië heeft alvast de Galaxy A7 getoond. Van een officiële aankondiging lijkt echter nog geen sprake, mogelijk volgt die later. De Galaxy A7 is de grootste in de relatief nieuwe A-serie en meteen de dunste Galaxy-telefoon ooit.

Samsung lijkt een nieuwe hobby te hebben gevonden; het extreem dun maken van haar Galaxy-telefoons. De Galaxy A7 is met 6,3 millimeter de dunste van het land en steekt daarmee de 6,7 millimeter dikke Galaxy Alpha en A5 naar de kroon. Normaliter zijn we dan altijd bezorgd dat de batterij erg klein is uitgevallen maar dat lijkt bij de Galaxy A7 wel mee te vallen; binnenin ligt een 2.600 mAh grote batterij. Flink groter dan bij de Alpha (1.860 mAh) en de Galaxy A5 (2.300 mAh).

Samsung Galaxy A7 frontSamsung Galaxy A7 side

Daar staat dan weer tegenover dat het scherm in de A7 met 5,5 inch wel een stuk groter is en meer energie nodig heeft. De bron zegt verder dat de Galaxy A7 een 64-bits octa-core Snapdragon 615 heeft en net als de overige Galaxy A-toestellen over 4G beschikt. Eerder nog ging het gerucht dat de Samsung Galaxy A7 pas op 14 januari aangekondigd zou worden. Mogelijk gebeurt dat alsnog en heeft Samsung Maleisië hier een foutje gemaakt. Met de komst van de A7 lijkt de Galaxy A-serie voorlopig compleet. Ze bestaat nu uit de Galaxy A3, A5 en A7 variërend van 4,5 tot 5,5 inch.

Bron: Soyacincau.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A5


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel