Microsoft brengt Lumia 930 en 830 uit in het goud


Microsoft bracht tegen de verwachting in geen nieuwe Lumia's mee naar de CES. In plaats daarvan brengt het nu een speciale gouden uitvoering uit van de Lumia 930 en Lumia 830.

Nokia had in het verleden wel enkele modellen in een Gold Edition maar geen daarvan is momenteel nog verkrijgbaar. Opvallend want fabrikanten hullen hun mobiele telefoons steeds vaker in de opvallende kleur. Je lijkt er zelfs niet meer bij te horen als je niet tenminste één gouden telefoon in je assortiment hebt. Microsoft begrijpt dat en dompelt de Lumia 930 en 830 in het gouden bad.

Nokia Lumia golden

Gelukkig hebben ze het subtiel gehouden en is alleen het frame in de gouden kleur. De achterzijde is òf zwart òf wit. De Nokia Lumia 930 gaat als eerste in de verkoop maar dan wel die met een zwarte achterkant. Dat moet ergens deze week gebeuren. De goud met witte uitvoering komt eind januari. Van de Lumia 830 liggen beide gouden uitvoeringen pas vanaf februari in de winkel. Onduidelijk is nog waar precies en voor welk bedrag. Microsoft lijkt het exclusief te willen houden.


Prijsvergelijker Nokia Lumia 830

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Lumia 830


Prijsvergelijker Nokia Lumia 930

Toon alle aanbiedingen van de Nokia Lumia 930


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel