“Samsung Galaxy S7 van magnesium gemaakt”

· 1 reactie


Het is nog net geen jaar geleden dat Samsung afstand heeft gedaan van plastic vlaggenschepen. De Galaxy S6 was daarmee de eerste Galaxy -S met een voornamelijk glazen behuizing. Mogelijk is het ook het laatste S-vlaggenschip.

Alhoewel wij geen klachten hebben over de glazen achterkant van de Galaxy S6 denkt Samsung aan magnesium als belangrijkste materiaal voor de Galaxy S7. Dit type materiaal gebruikt Microsoft ook voor haar Surface-tablets, het ziet er premium uit maar het krast ook sneller dan veel andere metalen of legeringen.

The Next Galaxy van Samsung
Waarvan wordt Samsung's "Next Galaxy" gemaakt?

Een ander pluspunt van de Samsung Galaxy S7 zal de geluidskwaliteit zijn. Samsung zou hiervoor een audio-chip van ESS willen toepassen; de SABRE 9018AQ2M. De geluidskwaliteit zou hiermee erg hoog zijn. Momenteel gaat het verhaal in de wandelgangen dat Samsung besprekingen zou hebben met Tidal; een muziek streamingdienst dat bekend staat vanwege de hoge geluidkwaliteit. Dat zou elkaar dus mooi complimenteren. Een eigen muziekdienst zou goed de concurrentie kunnen aangaan met Apple Music en Spotify. Overigens heeft Samsung al een eigen muziekdienst genaamd 'Milk Music' maar dat is alleen in de VS te gebruiken. Naast de genoemde specificaties gaat er ook een mogelijke lanceerdatum in de ronde; januari 2016. Dat zou maar liefst twee maanden eerder zijn dan de S6 werd aangekondigd.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 209,00 € 209,00   Bekijk
Partly
32 GB Silver Refurbished
€ 239,00 € 239,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Partly
Gold Refurbished
€ 179,00 € 179,00   Bekijk
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel