“Introductie Samsung Galaxy S7 al in januari, ook verkrijgbaar in Edge-variant


Het jaar loopt zo langzamerhand weer op z'n einde en dat betekent dat we mogen speculeren over de nieuwe Galaxy-telefoons van Samsung. Werd de S6 nog begin maart aangekondigd, de Galaxy S7 komt mogelijk al in januari uit.

Een aankondiging in januari klinkt vroeg en dat is het mogelijk ook. Laat ons daarom hier benadrukken dat het om geruchten gaat. Mocht Samsung de opvolger van de Galaxy S6 daadwerkelijk in januari aankondigen dan zal de verkrijgbaarheid niet eerder dan februari zijn.

Samsung Galaxy S7 concept
Niemand weet hoe de Galaxy S7 eruit ziet, misschien wel zo!

In januari vindt ook traditiegetrouw de CES-beurs in Las Vegas plaats. Dat is één van de grootste consumentenelektronica-beurzen ter wereld. Nadeel is dat wanneer Samsung ervoor kiest om de Galaxy S7 daar aan te kondigen dat de aandacht verdeeld moet worden over alle andere fabrikanten die daar ook hun nieuwe producten introduceren. Daarom kiest Samsung er ook vaak voor om een eigen evenement te organiseren. In 2015 koos Samsung er voor om voorafgaand aan het Mobile World Congress haar vlaggenschip aan te kondigen.

Galaxy S7 specificaties

Van de Samsung Galaxy S7 gaat het gerucht dat deze verkrijgbaar zal zijn in een Snapdragon 820-uitvoering en een eigen Exynos-uitvoering. Afgelopen jaar werden de meeste exemplaren nog voorzien van een eigen Exynos-processor vanwege oververhittingsproblemen met de Snapdragon 810. Ook zou Samsung overwegen om de S7 uit te rusten met 4 GB aan RAM-werkgeheugen. Mogelijk brengt dat meteen een einde aan de TouchWiz RAM-bug. En net als afgelopen jaar komt er ook een gebogen Edge-uitvoering. Daarmee behaalde Samsung een redelijk succes.

Bron: M.etoday.co.kr


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel