Eerste plaatjes van Samsung Galaxy Mega On zijn binnen


De eerste foto's van een tot nu toe onbekende Samsung-telefoon zijn binnen. Het gaat naar verluidt om de Galaxy Mega On; een 5,5 inch grote Android-smartphone met verder aardige mid-range specificaties.

Naast de hier getoonde Galaxy Mega On zou Samsung ook werken aan een Galaxy Grand On. Eerder nog werden voor dezelfde toestellen de benaming Galaxy O7 en O5 gebruikt. Het gaat hoe dan ook om een nog niet eerder gebruikte serie toestellen met mid-range specificaties. Zo krijgt bijvoorbeeld deze Mega On een 5,5 inch HD-scherm met een Snapdragon 41x-processor. De hoofdcamera meet 13 megapixel die de beschikking over een LED-flitser heeft. De selfiecamera is 5 megapixel groot.

Samsung Galaxy Mega On

Onduidelijk is nog wat Samsung voor bedoelingen heeft met deze zogenaamde -On modellen. Mogelijk zijn ze bedoeld voor gebruik met de nieuwe voordelige Gear VR-bril die Samsung in samenwerking met Oculus gemaakt heeft. Overigens lijkt het er bij bovenstaande Mega On op dat de schermrand zeer dun is maar dat kan ook enkel het glaspaneel zijn en niet het onderliggende scherm. Qua vormgeving lijkt hij hierdoor wel sterk op de Xperia C5 Ultra van Sony. Wanneer Samsung de nieuwe Galaxy Mega On en Grand On aankondigt is nog onduidelijk. We houden het voor je in de gaten.

Bron: Tenaa


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel