Nieuwe renders tonen Microsoft Lumia 950 XL met Windows 10


Er is een nieuwe render opgedoken van de Lumia 950 XL; het nieuwe grote vlaggenschip van Microsoft. En terwijl dit toestel samen met de Lumia 950 en mogelijk andere modellen pas 6 oktober aangekondigd wordt krijgen wij vandaag weer een verse blik.

Voor wie het vergeten was; de Microsoft Lumia 950 XL is een 5,7 inch groot vlaggenschip met Windows 10 Mobile. De schermresolutie komt uit op Quad HD en de camera is van het type PureView en de sensor meet 20 megapixel. Qua beveiliging zet Microsoft in op iris-technologie en niet op vingerafdrukken. Vandaag krijgen we dus weer een render van het toestel, met hulp van @evleaks. Al lijkt dat niet meteen uit het watermerk.

Microsoft Lumia 950 XL

Evan Blass, de man achter @evleaks, heeft een geschil met @onleaks. Hij verwijt ze geen echte lekken te publiceren maar plaatjes zelf te genereren. Daar lijkt Blass een punt te hebben, @onleaks publiceert vaak eigen gemaakte 3D-tekeningen die hij aan de hand van schematische tekeningen heeft gemaakt. We laten die twee graag hun eigen geschillen uitvechten, gaan wij er met de plaatjes vandoor. Verwacht wordt dat Microsoft de Lumia 950 XL samen met de Lumia 950 en mogelijk de 550 op 6 oktober aankondigt.

Bron: @evleaks


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel