Heeft de Microsoft Lumia 950 XL (Cityman) een selfie-flitser?


We hebben enkele dagen geleden een officieel ogende render binnengekregen van de Lumia 950 XL van Microsoft. Dit nieuwe Windows 10-vlaggenschip meet 5,7 inch groot en beschikt over flinke specificaties. Kunnen we daar ook een selfie-flitser aan toevoegen?

Daar bestaan vragen over. Iemand heeft een andere foto waarop de Lumia 950 XL te zien is nader bekeken en daar lijkt inderdaad een flitser zichtbaar aan de voorzijde. Het is alleen ook goed mogelijk dat het een ander component is dat vanwege de belichting wat oplicht. Zo zitten er aan de voorzijde allerlei sensoren, dus laten we geen overhaaste conclusies trekken. Overigens hintte professioneel lekker @evleaks eerder al op een Windows 10-telefoon met front-facing flash.

Microsoft Lumia 950 XL selfie-flash

Telefoons met flitsers aan de voorzijde zijn geen unicum meer. Sony heeft er inmiddels al een aantal van in het assortiment. Mensen schieten graag selfies en vooral in het donker kan dat problematisch worden. Om dan wat beter belichte foto's te krijgen kan een flitser uitkomst bieden. De Lumia 950 XL geldt als het meest uitgebreide Windows 10-toestel van Microsoft dus ondenkbaar is het niet. Eerder al kwam naar buiten dat het toestel een 5,7 inch Quad HD-scherm krijgt, een Snapdragon 810-processor, 3 GB aan werkgeheugen en een 20 megapixel PureView-camera.

Via: Wmpoweruser.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel