Microsoft Lumia 950, 950 XL en Surface Pro 4 komende oktober verwacht


Microsoft lijkt voornemens om in oktober een groot event te organiseren waarop het nieuwe generatie Windows-telefoons zal aankondigen. De Lumia 950 en 950 XL zullen de eerste met Windows 10 zijn en worden mogelijk vergezeld door de Surface 4.

Eerder nog ging het gerucht dat Microsoft de nieuwste Windows 10-telefoons komende IFA in september zou aankondigen maar die datum lijkt niet haalbaar. Naast de twee Lumia-telefoons komt er ook een nieuwe Surface-tablet en een nieuwe wearable; de Band 2. Naar de introductie van de Lumia 950 en 950 XL wordt al lang uitgekeken, eind vorig jaar werd bekend dat Windows Phone op zou gaan in Windows 10.

Windows 10 Mobile demo
We hebben tot nu toe alleen nog demo's gezien

Intussen kondigde Microsoft wel enkele Windows Phone 8.1 telefoons aan, sommigen zelfs met de belofte dat ze naar Windows 10 geüpdatet konden worden. High-end telefoons bleven uit, tot teleurstelling van de fans. Komende IFA zal ook Microsoft aanwezig zijn en verwacht wordt dat er wel het nodige over Windows 10 en de bijbehorende telefoons verteld zal worden. Over de Surface 4 Pro zijn minder geruchten bekend, mogelijk gaat de resolutie omhoog en wordt de behuizing dunner. Van de Band 2 is eigenlijk nog vrijwel niets bekend.

Bron: Wpdang.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel