Apple iPhone 6s behuizing alvast getest op doorbuigen


Nadat de vorige iPhone zich makkelijk liet buigen kan Apple zich geen nieuwe bendgate veroorloven. Het verhaal ging al dat er een steviger aluminium gebruikt zou worden. De toekomstige behuizing is nu alvast door iemand getest.

Wie kan het zich niet meer herinneren? Vlak na het uitkomen van de iPhone 6 en 6 Plus merkten sommige gebruikers op dat het exemplaar zich onder sommige omstandigheden wel erg eenvoudig liet buigen. De filmpjes waarop het werd gedemonstreerd werden vele miljoenen keren bekeken en bendgate was geboren. Apple zag zich zelfs genoodzaakt te reageren door te stellen dat nog maar weinig mensen geklaagd hadden. Tijd dus voor een steviger iPhone.

Unbox Therapy heeft de behuizing van de nog aan te kondigen iPhone op de kop weten te tikken en aan een test onderworpen. En de iPhone 6s lijkt steviger te worden. Apple past het steviger 7000 Series-aluminium toe dat ook al in de Apple Watch werd toegepast. Vooral in vergelijking met de behuizing van de huidige iPhone 6 vallen de verschillen op. Het toestel buigt bij lange na niet meer zoveel als voorheen. Dat is goed nieuws voor toekomstige gebruikers en een kopzorg minder voor Apple. De introductie van de Apple iPhone 6s valt vermoedelijk op woensdag 9 september.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Rose Gold Zo goed als nieuw
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel