Foto’s van Apple iPhone 6s tonen vooral innerlijke verschillen


Een Apple-fansite heeft foto's gepubliceerd van de vermoedelijke iPhone 6s. Hieruit blijkt dat het uiterlijk nagenoeg gelijk blijft aan de iPhone 6, de verschillen zitten hem met name aan de binnenkant. Welke dat precies zijn?

Hoe de site aan de foto's gekomen is blijft onduidelijk, maar ze zijn ervan overtuigd dat het inderdaad om de opvolger van de iPhone 6 gaat. Bovendien gaat het niet alleen om de metalen omhulsel maar ook het moederbord is aanwezig. Dat maakt het extra lastig om te vervalsen.

Apple iPhone 6s innerlijk

Daar na kijkend zien we wel degelijk verschillen met het innerlijk van de iPhone 6. Zo verschillen de punten waar het moederbord aan de behuizing vastzit. Ook suggereert de bron dat de NFC-antenne verbeterd is al gaat het daar niet verder op in. Qua uiterlijk zijn er dus weinig verschillen. Dat dempt de hoop dat er een duo camera-opstelling in de iPhone 6s komt. Ook de in vele ogen lelijke antenne-strepen blijven behouden. Mogelijk moeten we op de iPhone 7 wachten voordat deze netjes zijn weggewerkt. Wel zal de volgende generatie iPhone een drukgevoelig Force Touch-scherm krijgen.

Apple iPhone 6s achterkant

De lancering van de iPhone 6s staat trouwens pas in het najaar gepland. Intussen doet de iPhone 6 het nog steeds best aardig. Zelfs qua prijs blijft het toestel opvallend stabiel. Zo kost het toestel bij GSMwijzer.nl nog steeds 661 euro wat maar een paar tientjes verschil is met de prijs toen het toestel in de winkel belande.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
32 GB Space Grey
€ 289,00 € 289,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel