Volgende iPhone krijgt mogelijk naar voren gerichte flitser


Nu Apple een beta heeft vrijgegeven van iOS 9 is het spitten geblazen of er bewijs te vinden is over de volgende generatie iPhones. En die lijkt gevonden. Zo zijn er aanwijzingen voor een FaceTime selfiecamera met flitser en Full HD video.

Je zou het misschien niet zeggen maar de huidige generatie iPhone waaronder de iPhone 6 kunnen video maar maximaal in 720p (of HD) opnemen. We bedoelen dan de FaceTime-camera, die aan de voorzijde dus. Hoger komt hij niet. Eigenlijk best opvallend want veel fabrikanten gebruiken inmiddels een hoge resolutie camera aan de voorzijde voor scherpe selfies. Apple zou verder overwegen om een flitser aan de voorkant toe te voegen.

Apple FaceTime camera
Deze worden straks een stuk scherper

Een speciale modus voor een lagere HD-resolutie blijft aanwezig maar dan wel op 240 frames per seconde in op te nemen. Slow-motion dus. Apple paste deze functie eerder al toe aan de hoofdcamera. Verder komt er een optie om panorama-foto's te schieten met de selfiecamera. Apple lijkt gedwongen om meer selfie-functies in te bouwen doordat andere fabrikanten zich steeds meer richten op de selfie-hype. Een selfiecamera in de hedendaagse iPhones komt uit op 'slechts' 1,2 megapixel terwijl andere fabrikanten al op 5 en soms zelfs 8 megapixel zitten.

Via: 9to5mac.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
TelefoonDiscounter.nl
16 GB Black Refurbished
€ 109,00 € 109,00   Bekijk
Remarketed
Grey Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Remarketed
Grey Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk
TelefoonDiscounter.nl
64 GB Silver Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel