Apple iPhone 6s krijgt sneller 4G+ internet


Het lijkt er op dat de volgende generatie iPhone sneller 4G-internet ondersteunt. Dat blijk althans uit een analyse van het moederbord dat eerder opdook. Hiermee zijn straks snelheden tot maximaal 225 Mbit/s te behalen, in Nederland althans.

Want dat is het snelste 4G-internet dat je momenteel in Nederland kunt krijgen. De gebruikte chipset ondersteunt snelheden tot 300 Mbit/s maar die worden hier dus niet gehaald. Elders ook niet want het gaat hier om theoretische snelheden die in de praktijk lager zullen uitvallen. De huidige iPhone 6 kan data met maximaal 150 Mbit/s downloaden.

Apple iPhone 6s 4G chip

Zoals gezegd worden deze 4G-snelheden mogelijk gemaakt door de Qualcomm’s MDM9635M-chip. Deze werd gevonden op het moederbord waarvan 9to5mac beelden heeft. Bijkomend voordeel is dat deze chip zuiniger en minder warm wordt. Dat is allebei gunstig voor het batterijverbruik. De bron belooft nog meer onthullingen van de Apple iPhone 6s in de nabije toekomst dus het belooft een hete zomer te worden. Apple's nieuwste iPhone staat pas gepland voor september.


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
32 GB Space Grey
€ 289,00 € 289,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel