Nu al variant van Galaxy J1 opgedoken; Samsung Galaxy J1 Ace


De Samsung Galaxy J1 is krap een half jaar oud en nu al ziet Samsung reden voor een variant daarop. De Galaxy J1 Ace is zojuist opgedoken in een webshop, ze ontdekte NieuweMobiel.NL. Over een kleine maand is het toestel verkrijgbaar.

Dat het om een variant van de Galaxy J1 gaat blijkt uit het typenummer; krijgt de J1 nog typenummer J100H mee de 'Galaxy J1 Ace' mag het doen met J110F. Ook qua prijs lijkt de J1 Ace wat boven die van de reguliere J1 te gaan zitten al hoeft dat in dit stadium nog niets te betekenen. Het gaat immers om één webshop die er momenteel melding van maakt. Er kunnen straks nog lagere prijzen volgen.

Galaxy J1 Ace in shop

Specificaties van de Samsung Galaxy J1 Ace zijn er niet. Ook afbeeldingen ontbreken nog. Samsung gebruikt de 'Ace'-naam veelal voor eenvoudiger modellen, maar de J1 is van zichzelf ook al geen uitgebreide telefoon. Het is op dit moment dus lastig te voorspellen waar we de J1 Ace moeten plaatsen. De Galaxy J-serie is relatief nieuw voor Samsung. Het is een budgetlijn met toestellen in verschillende formaten. De Galaxy J1 werd in januari van 2015 aangekondigd en onlangs werden daar nog de J5 en J7 aan toegevoegd. Die laatste twee moeten hier nog uitkomen, de Galaxy J1 is al wel verkrijgbaar.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy J1

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy J1


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel