Samsung Galaxy J1


Samsung Galaxy J1 (J100H)
Samsung Galaxy i1 zwart achterkant
Samsung Galaxy i1 blauw achterkant
Samsung Galaxy i1 wit schuin rechterzijkant
Samsung Galaxy i1 wit schuin
Samsung Galaxy i1 wit voorkant
Samsung Galaxy i1 wit achterkant
Samsung Galaxy i1 wit rechterzijkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
4,3 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Samsung Galaxy J1

  • Bescherming dankzij meegespoten ‘bumpers’
  • Vele herkenbare en veelzijdige Samsung-functies
  • Relatief grote batterij van 1.850 mAh
  • Prima verhouding kwaliteit en prijs

Minpunten Samsung Galaxy J1

  • Niet geschikt voor 4G-internet

Prijsvergelijker Samsung Galaxy J1
  Prijs Incl. bezorging    
BCC.nl € 139,00 € 139,00   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Samsung Galaxy J1


De Samsung Galaxy J1 in het kort

De Samsung Galaxy J1 is een relatief eenvoudige en daardoor betaalbare Android-smartphone van Samsung. De J1 beschikt in de hoeken over stootranden die in dezelfde kleur van het toestel zijn meegespoten. Dat geeft net even wat meer stevigheid zonder in te boeten op het uiterlijk.

Belangrijkste Samsung Galaxy J1 specificaties

  • Dual-core-processor op 1,2 GHz
  • 4GB aan opslaggeheugen maar uitbreidbaar dankzij microSD-kaartjes
  • 5 megapixelcamera aan de achterkant met HD-video
  • Handzaam 4.3 inch beeldscherm
  • Bekijk alle Samsung Galaxy J1 specs

Palm Selfie

Het aangezicht van de Samsung Galaxy J1 wordt bepaald door een 4,3 inch groot beeldscherm met een WVGA-resolutie. Dan zijn 800 bij 480 pixels wat in de praktijk genoeg is om tekst en foto's scherp weer te kunnen geven. Die foto's schiet je trouwens met de 5 megapixel camera die we op de achterkant van de J1 aantreffen. Deze camera beschikt over een flitser en autofocus zodat geschoten foto's in de meeste gevallen genoeg belicht zijn en bovenal scherp. Ook aan de voorzijde zit een camera, bedoeld voor selfies. En dankzij een speciale functie genaamd Palm Selfie kun je met een opgestoken hand een selfie schieten.

Samsung Galaxy i1 wit schuin rechterzijkant

Typische Samsung-functies

Speciale camera-functies zijn niet de enige eigenschappen die we van andere Samsung-telefoons terug herkennen. Ook de Ultra Power Saving Mode zagen we eerder terug. Deze zorgt er bij de Galaxy J1 voor dat bij een bijna lege batterij toch nog gebeld kan worden en berichtjes kunnen worden ontvangen. Zo rek je de accuduur door onnodige zaken uit te schakelen waardoor je toch bereikbaar blijft. Heb je wel genoeg batterij dan kun je onderweg gebruikmaken van snel internet via HSPA+ met theoretische snelheden tot 42 Mbit/s. Dat is niet zo snel als 4G maar snel genoeg om webpagina's vlot te laden en eventueel videogesprekken te voeren.

Goedkoopste Samsung Galaxy J1 prijzen

Op dit moment is de Galaxy J1 alleen nog als pre-order verkrijgbaar. Je kunt de Galaxy J1 momenteel alleen los dus zonder een abonnement aanschaffen. Zo heb je al voor € 139 een los toestel in bezit. Samsung heeft alleen een versie beschikbaar met 4 GB aan intern geheugen. Een groot probleem hoeft dat echter niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaart in het toestel stoppen.


Video’s over de Samsung Galaxy J1

Bespaar onderweg extra data dankzij de Ultra Data Saving-modus bijvoorbeeld op de Samsung Galaxy J1 (2016). Hoe je dit precies instelt legt Samsung uit in dit filmpje

Een korte video met daarin een presentatie van de Samsung Galaxy J1 Ace Duos. En als je de Franse taal machtig bent kun je het ook verstaan ;)


Concurrenten van de Samsung Galaxy J1

Vergelijk de Samsung Galaxy J1 met deze producten


Praat mee over de Samsung J1