“Apple iPhone 6s vanaf 18 september in de winkel”


Volgens berichten dichtbij retailers ligt de volgende generatie iPhone vanaf 18 september in de winkels. Of de iPhone 6s dan ook in Nederland verkrijgbaar is lijkt onwaarschijnlijk, wij volgen meestal bij de 2e groep landen.

Volgens vroege berichten kondigt Apple de iPhone 6s aan op woensdag 9 september. Vanaf die vrijdag daarop zal het pre-orders in ontvangst nemen met de uitlevering een week later op vrijdag 18 september. Duitse winkels zijn alvast getipt over deze lanceerdatum. Onze oosterburen zitten traditiegetrouw in de eerste groep landen waar een nieuwe iPhone uitkomt. Dat wordt dus weer met de auto naar Duitsland.

Apple iPhone Store

Wie niet meteen een nieuwe iPhone wil aanschaffen en wat langer van z'n oude(re) iPhone wil genieten kan zich opmaken voor iOS 9. De nieuwe versie van het besturingssysteem voor de iPhone en iPad werd in juni aangekondigd. Mogelijk geeft Apple versie 9 in dezelfde week vrij na de introductie van de iPhone 6s. Erg veel visuele wijzigingen kent iOS 9 niet, verschillen zitten met name onder de motorkap. Zo is Siri flink uitgebreid en is er een energiebespaarmodus.

Via: Macerkopf.de


Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Prijsvergelijker Apple iPhone 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Space Grey
€ 189,00 € 189,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel