Render van HTC O2 verschenen; is dit HTC’s redding?


Er zijn renders verschenen van de HTC O2, het tweede vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant voor 2015. Dit 6 inch groot Android-toestel met Snapdragon 820-processor. moet de redding zijn van HTC.

In eerste instantie lijkt deze O2 wel wat op een zwarte One M9. De overdreven grote balken onder en boven het scherm zijn verdwenen. Het toestel krijgt trouwens niet de naam M10 omdat het niet gezien wordt als opvolger van de M9. Het toestel moet een apart leven krijgen naast de One-lijn.

HTC O2

Wat opvalt aan de render is dat de schermrand opvallend dun is. Of dit in de praktijk ook echt zo is moet nog blijken. Binnenin ligt zoals gezegd een nieuwe Qualcomm Snapdragon 820-processor. Die chip moet nog uitkomen. HTC zou verder een scherm van 6 inch groot toepassen met een Quad HD-resolutie. De keuze voor camera's zou gevallen zijn op een 20,7 en 5 megapixel exemplaar. De batterij tot slot telt 3.500 mAh. HTC lijkt dus vrij veilig gekozen te hebben. Het gerucht luidt ook dat de HTC O2 mogelijk waterbestendig is. Voor 2016 heeft HTC ook nog een 5 inch variant van deze O2 in petto. Deze zou een nog snellere processor krijgen uit de Snapdragon 82x-serie en beschikt over 8 cores die voor het eerst boven de 3 GHz draaien. Eerder nog beloofde HTC een nieuw vlaggenschip in oktober van dit jaar. Dat is nog maar een paar maanden verwijderd.

Bron: Mobile-dad.com


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel