Uitschuifbare BlackBerry Venice met Android laat zich wederom zien


Er is wederom een foto van de BlackBerry Venice opgedoken. Het uitschuifbare toetsenbord van de Venice telt 4 rijen en schuift eenmaal ongebruikt weer terug achter het afgeronde beeldscherm. Een mogelijke aankondiging volgt in november.

Deze nieuwe render werd gepubliceerd door @evleaks. Blass is ook de bron van alle BlackBerry/Android-geruchten. De CEO van BlackBerry reageerde positief op Android-geruchten door te stellen dat het bedrijf een dergelijke telefoon zou uitbrengen als ze die veilig genoeg konden maken.

BlackBerry Venice opengeschoven

De Venice lijkt een opvolger van de redelijk geflopte Torch. Ditmaal zal er echter Android aanwezig zijn en krijgt het een gebogen beeldscherm mee vergelijkbaar met de Galaxy S6 edge van Samsung. Ook van de Passport Silver Edition komt mogelijk een Android-variant uit. Dergelijke plaatjes circuleren al langer. Dit alles betekent overigens niet het einde van het eigen BlackBerry OS-besturingssysteem. Dat blijft gewoon bestaan. BlackBerry hoopt met een Android-variant simpelweg nieuwe en meer klanten te bereiken.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel