HTC ‘Aero’ krijgt gebogen Quad HD-scherm


HTC werkt aan een nieuw vlaggenschip die mogelijk al in oktober uitkomt, al bestaat de kans ook altijd nog dat het hier om de One M10 gaat die pas volgend jaar uitkomt. Er zijn nu een aantal specificaties van het vlaggenschip uitgelekt.

Eerder al leerden we dat de camera van de HTC Aero eindelijk eens niet gaat tegenvallen. Maar vandaag horen we dat het toestel een heus Quad HD-scherm krijgt. Een dergelijke resolutie wordt door Samsung en LG al langer toegepast en staat garant voor haarscherpe beelden. Verder zou het toestel een 2.5D paneel van Gorilla Glass 4 meekrijgen.

Licht gebogen 2.5D glas
Licht gebogen 2.5D glas

Dat wil zeggen dat het paneel aan de zijkanten lichtjes afbuigt. Dat geeft hem een meer premium look mee. Nu heeft de HTC One M9 trouwens ook al een paneel van Gorilla Glass 4 al bleek dat sommige exemplaren gewoon met het verouderde Gorilla Glass 3 geleverd worden. Een ander gerucht wat eerder al opdook was dat de Aero een camera krijgt met f/1.9 aperture. Dat moet het schieten van foto's en video's in het donker makkelijker maken. Ook zal HTC de mogelijkheid toevoegen om foto's in RAW op te slaan.

Bron: Htcviet.vn


Prijsvergelijker HTC One M9

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel