LG hervat ontwikkeling G Pro 3, komt nog dit jaar


LG had het de afgelopen maanden te druk met de ontwikkeling van de G4 dat de werkzaamheden aan de G Pro 3 tijdelijk stil waren gezet. Nu de G4 in de winkel ligt is er tijd om te werken aan de nieuwe phablet.

En nu zijn ook de eerste geruchten over de opvolger van de LG G Pro 2 binnen. Te weten een schermformaat van niet minder dan 6 inch, dat is iets meer dan voorheen. Wel gaat de schermresolutie flink omhoog; van Full HD (1920 x 1080) naar Quad HD (2560 x 1440). En omdat de LG G Pro 3 voorlopig nog niet in de winkels ligt er gekozen voor een Qualcomm Snapdragon 820-processor. Deze chip moet nog uitkomen.

LG G Pro 2 meisjes
Eindelijk opvolging voor de G Pro 2?

Het toestel zou tevens de beschikking krijgen over 4 GB aan werkgeheugen en de camerasensor is 20,7 megapixel groot. Aan de voorzijde lijkt LG te kiezen voor een 8 megapixel schieter. Selfies zullen dus haarscherp zijn. Net als vele andere fabrikanten zou ook LG gebruik willen maken van een vingerafdrukscanner. Tot nu toe werkt LG vooral met haar Knock Code-techniek om telefoons te beveiligen. LG zou ook experimenteren met iris-beveiliging maar mogelijk komt die techniek toch iets te vroeg. Verwacht de LG G Pro 3 ergens tijdens het einde van het jaar.

Bron: Mobipicker.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel