3D render toont vernieuwde Samsung Galaxy Note 5


Nog een paar maanden en dan kunnen we de Galaxy Note 5 van Samsung begroeten. Dat lijkt vast te staan. Hoe hij eruit ziet kunnen we misschien na vandaag ook invullen want deze 3D render toont het toestel vanuit alle hoeken.

Duidelijk uit de beelden wordt dat het geen kleine jongen gaat worden, maar dat zijn eigenlijk alle Galaxy Note's niet. Ook krijgt het ontwerp van de opvolger van de Note 4 een duidelijke verwijzing naar de Galaxy S6 edge, al blijft het gebogen scherm achterwege. Dat toestel is mateloos populair dus het is niet verwonderlijk dat Samsung er designelementen van leent.

Als eerdere geruchten kloppen dan krijgt de Samsung Galaxy Note 5 minstens een 2K-scherm maar mogelijk zelfs een 4K-scherm van 5,7 inch groot. Qua processor valt de keuze op de Exynos 7422 wat een lichte doorontwikkeling is van de Exynos die we in de S6 en S6 edge terugvinden. Bijzonder aan deze chip is dat zowel de CPU, GPU, RAM en Modem in één chip zitten. Ook treffen we natuurlijk de S-Pen aan die ditmaal mogelijk automatisch ontgrendeld kan worden. Samsung ontving hiervoor eerder al een patent. Wat wel lijkt te ontbreken is USB Type C-aansluiting, de hier getoonde versie krijgt gewoon MicroUSB mee.

Bron: @OnLeaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws