Promotiemateriaal Sony Xperia Z5 Compact verschenen


Wie de kalender er op na slaat ziet dat we over net geen 3 weken de IFA-beurs in Berlijn hebben. Daar worden enkele nieuwe producten van Sony verwacht waaronder vermoedelijk deze Z5 Compact. Promotiemateriaal daarvan is nu opgedoken.

Erg veel informatie kunnen we niet extraheren uit deze afbeelding. Het is op het eerste gezicht niet eens duidelijk of het hier daadwerkelijk om de Z5 Compact gaat. Het toestel dat de Z3 Compact moet opvolgen zou een vingerafdrukscanner krijgen die in de homeknop aan de zijkant is verwerkt.

Sony Xperia Z5 Compact promo

In vergelijking met die Xperia Z3 Compact zit de cameramodule wat verder in de hoek en de flitser zit daar nu wat dichterbij. Verder lijken de verschillen qua achterkant tenminste minimaal. Overigens is de achterkant van de Sony Xperia Z3 Compact nog van plastic in tegenstelling tot glas wat bij de Z3+ het geval is. Mocht Sony inderdaad deze Xperia Z5 Compact aankondigen tijdens het IFA-event dan wordt tevens de grotere Z5 verwacht. Er gaan ook geruchten over een nog uitgebreidere Z5+ maar onduidelijk is of die ook volgende maand aangekondigd gaat worden.

Bron: Techtastic.nl


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws