Video toont BlackBerry Passport met Android 5.1


Er is een video verschenen waarop een demonstratie wordt gegeven van de BlackBerry Passport maar dan met Android Lollipop. Ondanks dat vrijwel alles goed lijkt te werken kan het toch nog even duren voordat we hem in de winkel zullen aantreffen.

De video toont zowel een eerste generatie Passport als de nieuwe Passport Silver Edition. Beiden draaien hier Android 5.1 Lollipop. Jammer is wel dat een deel van het scherm verloren gaat aan de bedieningsknoppen onderaan. Het toestel kent weliswaar een toetsenbord maar daar is geen rekening gehouden voor deze Android-knoppen.


Scroll naar 5:00 om de Passport onder Android te zien

Huidige BlackBerry-toestellen kunnen al overweg met Android-apps en er is zelfs een app store. Deze Passport krijgt echter wel de volledige beschikking over de officiële Play Store. BlackBerry zou best aan een behoefte kunnen voldoen. Er zijn namelijk vrijwel geen Android-telefoons met een volledig toetsenbord. Echter gelet op vraag en aanbod is het nog maar de vraag of daar veel behoefte aan is. De onder Android draaiende Passport zou mogelijk pas vanaf de twee helft van 2016 in de winkel liggen. We hebben dus nog even om aan het idee te wennen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel