Metalen Nexus-telefoon van Huawei gefotografeerd


Er lijken foto's binnen van de Huawei Nexus-telefoon voor 2015. Het metalen toestel krijgt aan de achterzijde een opvallende zwarte balk waarin de camera en flitser verwerkt zitten. Ook lijkt het toestel te beschikken over een vingerafdrukscanner.

Deze Nexus-telefoon beschikt over een subtiel Huawei-logo op de achterkant. Daar treffen we ook de vingerafdrukscanner aan die ditmaal als cirkel is verwerkt. Niet het hele toestel is van metaal, er blijft een zwarte balk over die vermoedelijk van plastic is. Hierin heeft Huawei de cameramodule verwerkt. De balk zal mogelijk ook helpen met het verbeteren van het antenne-signaal. Iets waar metalen telefoons nogal last van hebben.

Huawei Nexus 2015

Aan de voorzijde zien we juist een stereo speaker. Boven en het onder het scherm lijkt er op het eerste gezicht behoorlijk wat ruimte te zijn. Als we daarbij optellen dat deze Huawei-telefoon vermoedelijk over een 5,7 inch groot scherm beschikt is het veilig om aan te nemen dat deze Nexus-telefoon gigantisch zal zijn. Mogelijk is het toestel zelfs niet kleiner dan de al immense Nexus 6. Duidelijkheid daarover krijgen we vermoedelijk over twee maanden. Dan wordt Android Marhsmallow officieel gelanceerd samen met 2 nieuwe Nexus-telefoons.

Bron: Google+


Prijsvergelijker Google Nexus 6

Toon alle aanbiedingen van de Google Nexus 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel