BlackBerry introduceert vernieuwde Passport Silver Edition

· 1 reactie


BlackBerry heeft zojuist een Silver Edition uitgebracht van haar vierkante Passport. Het toestel krijgt een geheel vernieuwde zilverkleurige metalen behuizing met een ribbelachtige achterkant. Binnenin zijn er weinig veranderingen te bespeuren.

BlackBerry staat al lang niet meer bekend als de fabrikant die ieder kwartaal met nieuwe telefoons op de proppen komt. De oorspronkelijke Passport werd in juni van 2014 aangekondigd en met deze Silver Edition lijkt hij weer een jaartje mee te kunnen. In een vraaggesprek met de ontwerper van de Passport Silver Edition wordt de nadruk erg op het nieuwe uiterlijk gelegd, mogelijk omdat er van binnen weinig veranderd is.

BlackBerry Passport Silver Edition
De BlackBerry Passport Silver Edition

Toch krijgt de BlackBerry Passport Silver Edition meer wijzigingen mee dan alleen z'n nieuwe broek. Zo is het toetsenbord verbeterd en biedt de metalen behuizing nu extra bescherming voor de cameramodule. BlackBerry heeft tevens enkele speciale accessoires ontwikkeld waaronder een Flip Case en een oplaad-dock. Het scherm meet nog steeds 4,5 inch in diagonaal met een 1.440 bij 1.440 pixels resolutie en een stevige 3.450 mAh batterij. De Snapdragon 800-processor is ingeruild voor een Snapdragon 801. De snelheid daarvan is ongewijzigd gebleven op 2,2 GHz. Volgens BlackBerry ligt de Passport Silver Edition over enkele weken in de winkel.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel