Samsung verlaagt adviesprijzen Galaxy S6 en S6 edge


Samsung is begonnen met het verlagen van de adviesprijs van zowel de Galaxy S6 als de gebogen S6 edge. Er is een bedrag van respectievelijk 100 en 150 euro afgegaan. Eerder al werd gehint op een permanente prijsverlaging.

Samsung verlaagt vaker haar prijzen naar mate toestellen langer op de markt zijn. Deze stap hoeft dus niet meteen gezien te worden als teken dat het slecht gaat met de verkoop van de S6 en S6 edge. Toch is het geen geheim dat Samsung liever nog wat meer van beide toestellen had verkocht. Vooral die van de Galaxy S6 blijven wat achter bij de verwachtingen.

Samsung Galaxy S6 edge prijsdaling
Samsung begonnen met prijsverlaging S6 en S6 edge

Samsung staat op het punt om nieuwe topmodellen aan te kondigen. Zo wordt zeer spoedig de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 edge Plus verwacht. Met deze prijsverlaging probeert Samsung het zichzelf niet onnodig moeilijk te maken. Voor de Samsung Galaxy S6 wordt nu een bedrag van 599 euro gevraagd voor het 32 GB-model, voor de Samsung Galaxy S6 edge komt de adviesprijs uit op 699 euro. Inmiddels zijn beide toestellen elders al voordeliger verkrijgbaar, al is de prijs van de gebogen S6 edge het hardst gedaald.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel