Samsung Galaxy J5 met selfieflash per direct in Nederland verkrijgbaar


De in juni aangekondigde Samsung Galaxy J5 met z'n 5 megapixel grote selfiecam en flitser is vanaf heden in Nederland verkrijgbaar. Eerst zag het er nog op dat de J5 hier helemaal niet uitkwam.

De Samsung Galaxy J5 werd samen met de nog grotere J7 in juni aangekondigd voor de Chinese markt. Lange tijd was het onduidelijk of ze ook naar Nederland zouden komen. De Galaxy J5 sowieso wel want die ligt vanaf vandaag in de winkel. Bijzonder aan het 4G-toestel is de flitser op de voorzijde.

Samsung Galaxy J5 wit
De Samsung Galaxy J5 in het wit

De J-serie is relatief nieuw voor Samsung en het bestaat uit relatief eenvoudige telefoons met een plastic behuizing. Daarin verschillen ze ook ten opzichte van de A-serie. Toch is deze J7 niet meteen een eenvoudige telefoon. Hij beschikt over een royaal 5 inch Super AMOLED-scherm met HD-resolutie, een 1,2 GHz quadcore-processor, Dual SIM en een 13 megapixel hoofdcamera. Bijzonder hieraan is de lichtsterke lens van f/1.9. Daarmee is hij even lichtgevoelig als de camera op de Samsung Galaxy S6. Voorop zit een 5 megapixel selfiecam wat op zichzelf niet zo heel bijzonder meer is. Wel bijzonder is dat hij vergezeld wordt door een flitser. Hierdoor kunnen ook in het donker selfies geschoten worden. De Samsung Galaxy J5 kost los 249 euro en is ook in combinatie met abonnement verkrijgbaar.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel