“Nieuwe high-end Sony Xperia-telefoons zijn S60 en S70”


Vergeet de Sony Xperia Z5, volgens een nieuw gerucht zijn de nieuwe vlaggenschepen van Sony de Xperia S60 en de Xperia S70. Beiden zouden al in augustus aangekondigd kunnen worden waarmee ze vrijwel om de hoek liggen.

Beiden zouden een geheel nieuwe serie zijn en beschikken over high-end specificaties. De huidige high-end serie wordt nog wel eens beschuldigd van matige updates, zo verschilt de Xperia Z3+ bijvoorbeeld niet erg veel van zijn voorganger (terwijl juist die weer weinig verschilde van zijn voorganger). Sony gaat het mogelijk heel anders doen bij deze S60 en S70.

Sony Xperia telefoons
Binnenkort nieuwe Xperia-telefoons?

Het is nog even onduidelijk wat beide modellen van elkaar verschillen. Het enige concrete wat we van beide toestellen weten is dat het instapmodel is voorzien van 32 GB aan geheugen. Dat klinkt tenminste veelbelovend want met veel minder kun je vandaag de dag wat lastig uit de voeten. Volgens de bron zouden we beide modellen al ergens in augustus in de winkel kunnen liggen. Sony lijkt dus niet te willen wachten op de IFA-beurs dat in september in Berlijn plaatsvindt. Normaal grijpt Sony dit event aan voor een opvolger van haar Z-vlaggenschip.

Bron: Winfuture.de


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel