Foto’s van onaangekondigde OnePlus 2 verschenen


Er zijn een aantal foto's opgedoken van de nog aan te kondigen OnePlus 2. De 'flagship killer' wordt officieel op 27 juli aangekondigd en alhoewel er al veel over het toestel naar buiten is gebracht ontbraken plaatjes tot nu toe.

Gelukkig doet deze OnePlus 2 sterk denken aan z'n voorganger. Vooral diens achterkant kreeg complimenten vanwege de afwerking, grip en dat hij niet gevoelig is voor vingerafdrukken. Nieuw lijkt echter de vingerafdrukscanner op de voorzijde, zoals al werd aangekondigd, en achterop lijkt de camera gezelschap te krijgen van wat lijkt op dezelfde laser autofocus als de LG G4.

OnePlus 2
De OnePlus 2

Eerder liet OnePlus al doorschemeren dat het gebruikmaakt van een Snapdragon 810-processor, 4 GB aan RAM-werkgeheugen, een 13 megapixel camera en een 3.330 mAh grote batterij. Of OnePlus ook het lage prijsniveau weet te hanteren als de OnePlus One is nog maar de vraag. Geruchten zeggen dat deze OnePlus 2 een fractie duurder zal zijn. Het speciale uitnodigingssysteem blijft wel gehandhaafd, al heeft OnePlus daar volgens eigen zeggen wel wat veranderingen in aangebracht.

Bron: Tenaa


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel