OnePlus 2 krijgt “razendsnelle vingerafdrukscanner”


OnePlus geeft beetje bij beetje informatie vrij over het nieuwe vlaggenschip; de OnePlus 2. De laatste informatie wijst op de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner. En volgens het bedrijf is deze razendsnel.

Eerder kwam al naar buiten dat de opvolger van de OnePlus een USB Type C-aansluiting krijgt en op 27 juli wordt aangekondigd. Nu komt daar dus een vingerafdrukscanner bij. En als we aan de best werkende scanners op dit moment denken dan komen we uit op de Touch ID van de Apple iPhone en de vingerafdrukscanner in de Galaxy S6 van Samsung. Volgens OnePlus zou haar oplossing nog sneller werken.

OnePlus 2 scanner

Dat is nogal een bewering en we zien die graag in de praktijk getoetst zien worden. Vooral de bewering dat hij sneller is dan Apple's techniek. OnePlus belooft dat je vingerafdruk je direct naar het homescreen leidt en dat je tot 5 verschillende afdrukken kunt opslaan. OnePlus schrijft verder dat het een veilige manier is al vergeet het te vermelden hoe je privacy gewaarborgd blijft. De OnePlus 2 staat gepland voor 27 juli en we verwachten voor die tijd nog meer 'onthullingen'.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel