Video toont alle hoeken van dunne Samsung Galaxy A8


En is een video op internet verschenen met daarin in de hoofdrol de Galaxy A8 van Samsung. Het nog onaangekondigde toestel wordt van alle hoeken getoond waaruit nog beter blijkt dat dit de allerdunste Galaxy-telefoon ooit van Samsung is.

En als we dun zeggen dan bedoelen we dun. Deze A8 meet namelijk op z'n dikste punt slechts 5,9 millimeter dik. Bovendien valt op dat de schermranden lekker dun gebleven zijn. Voor de specificaties van de Galaxy A8 moeten we even in het archief duiken, daarvoor is ons Chinees te gebrekkig. Houdt dus rekening met een 5,7 inch AMOLED-scherm, een Snapdragon 615 met acht kernen en met 2 GB aan werkgeheugen, een 16 megapixel camera met een 5 megapixel selfiecamera en een batterij van 3.050 mAh groot.

Net als alle andere Galaxy A-modellen krijgt deze A8 een metalen frame met vermoedelijk een plastic achterkantje. In de homeknop van de Samsung Galaxy A8 zit waarschijnlijk net als in de S6 een vingerafdrukscanner. Dit is niet de eerste keer dat er informatie uitlekt van de A8, vooral de laatste maand lijkt het raak. Misschien is dat wel een aanwijzing dat het toestel snel door Samsung wordt aangekondigd. We houden het voor je in de gaten.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel