Foto’s van dunne Samsung Galaxy A8 op internet gezet


Er zijn op het net foto's verschenen van de nog aan te kondigen Samsung Galaxy A8. Mooi aan de Galaxy A-serie is de metalen rand en ook deze A8 beschikt daarover. Het moet tevens de grootste en dunste worden in deze relatief nieuwe serie.

Samsung kondigde de A-serie een tijdje geleden aan als een premium serie bestaande uit 4G-telefoons met metalen elementen. Ook nieuw was de ingebouwde batterij, de achterkant van de modellen is niet meer zelf te verwijderen. Dat zal bij deze Galaxy A8 niet anders zijn. Ook deze krijgt een metalen rand met een achterkant van plastic die niet te verwisselen is.

Samsung Galaxy A8
De haast onmogelijk dunne Galaxy A8

Wel vrij nieuw is het bolle uiterlijk. Toestellen zoals de Galaxy A5 en de kleinere A3 hebben een hoekiger uiterlijk. Mogelijk is dit gedaan om het toestel nog gevoelsmatig compact te houden, het scherm meet namelijk 5,7 inch groot. Dat is fractioneel groter dan in de Galaxy A7. Ook is er een hogere cameraresolutie van 16 megapixel en de eigen Exynos-processor lijkt te zijn ingeruild voor een Snapdragon 615 van Qualcomm. Er zou bovendien ondersteuning zijn voor Dual SIM.

Dun

Wie verder naar de droge lijst specificaties kijkt valt één ander ding op; de dunheid van het toestel. Met een dikte van slechts 5,9 millimeter is de Galaxy A8 de dunste smartphone die Samsung ooit gemaakt heeft. Het is niet de dunste smartphone ooit, er zijn ook enkele modellen dunner dan 5 millimeter. Feit blijft dat het toestel haast belachelijk dun is. Gelukkig is er toch een 3.050 mAh grote batterij te vinden waardoor de dunheid niet meteen ten koste gaat van z'n uithoudingsvermogen.

Bron: NoWhereElse.fr


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel