“Honor 7 wordt 30 juni aangekondigd, krijgt vingerafdrukscanner”


Honor heeft een teaser uitgebracht voor haar nieuwe vlaggenschip; de Honor 7. Op het plaatje zien we een deel van een vingerafdruk. Al eerder ging het gerucht dat de Honor 7 over een dergelijke vingerafdrukscanner zou beschikken.

Nu hebben we al eerder een plaatje van het toestel gezien met wat leek op een vingerafdrukscanner op de achterzijde. Honor kiest er dus blijkbaar niet voor om deze aan de voorzijde toe te passen zoals Apple en Samsung doen. Overige eigenschappen zouden een 5 inch Full HD-scherm, een eigen octa-core processor en dikke 3.280 mAh batterij zijn.

Honor 7 teaser

Qua camera kiest Honor mogelijk voor een 13 megapixel exemplaar als belangrijkste schieter. Aan de voorzijde zit dan mogelijk een 5 megapixel camera voor selfies. De Honor 7 lijkt de Honor 6 op te volgen die over vergelijkbare eigenschappen beschikt. Denk dan aan het schermformaat, de resolutie en ook beide camera's. Wel is de batterij iets groter en is de processor nieuwer. En is er vanaf dan natuurlijk vingerafdrukherkenning. Honor kondigt de Honor 7 op dinsdag 30 juni aan.


Prijsvergelijker Honor 6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com   Refurbished € 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Honor 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel