Nog niet officiële Samsung Galaxy J5 laat zich weer eens zien


Er zijn wederom foto's opgedoken van de Galaxy J5. Samsung heeft het toestel nog steeds niet officieel aangekondigd en dat terwijl het eerste toestel in de nieuwe J-serie alweer een tijdje geleden is aangekondigd.

Samsung lijkt z'n tijd dus te nemen voor deze Galaxy J5. Het eerste model in deze nieuwe serie is de J1 en die dateert alweer van januari 2015 en is inmiddels zelfs verkrijgbaar. In tegenstelling tot de luxere A-serie zijn deze J-modellen volledig van plastic gemaakt en kan de achterkant verwijderd worden. Zo ook van deze Galaxy J5.

Samsung Galaxy J5
De voor- en achterkant van de J5

Deze Samsung Galaxy J5 moet een 5 inch scherm meekrijgen met een 64-bits processor van Qualcomm. De Snapdragon 410 moet op een keurige 1,2 GHz geklokt zijn en beschikt over vier cores. Binnenin ligt verder nog een 2.600 mAh grote batterij wat eigenlijk best keurig is. Qua camera's is gekozen voor een 13 megapixel variant achterop en een 5 megapixel selfiecamera voorop. Samsung zou de J5 willen uitrusten met een nieuwe versie van TouchWiz dat bovenop Android 5.1 moet gaan draaien. Eerder werd gesproken dat dit toestel over 4G zou beschikken maar daar vermeldt deze bron niets over. De Galaxy J5 wordt spoedig verwacht al ontbreekt een exact tijdschema.

Bron: SamMobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel