Meer informatie over 4G-telefoons Samsung Galaxy J5 en J7 binnen


Samsung heeft momenteel alleen de J1 nog in de nieuwe Galaxy J-serie maar daar komt spoedig een duo bij. Aan de Galaxy J5 en J7 wordt momenteel hard gewerkt. Beiden zijn Android Lollipop-telefoons met 4G-ondersteuning, zo blijkt uit nieuwe info.

Samsung kondigde de Galaxy J1 begin van dit jaar aan en het is onderdeel van een geheel nieuwe serie. Opvallend eigenlijk want de J1 is nog steeds de enige in die serie. Maar niet lang meer als het aan SamMobile ligt. Zij kregen lucht van twee nieuwe Galaxy J-telefoons; de J5 en J7. De eerste krijgt een 5 inch HD-scherm mee terwijl de J7 het mag doen met een grotere 5,5 inch.

Samsung Galaxy J1
De Galaxy J1 krijgt binnenkort gezelschap

Ondanks dat verschil in grootte beschikken beide toestellen over veel dezelfde eigenschappen. Zo is er een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel selfiecamera. De bron sluit echter niet uit dat Samsung toch van een 8 megapixel variant gebruik maakt om de kosten te drukken. Beide modellen moeten namelijk de onderkant van de mid-range markt bedienen. Betaalbare telefoons dus met toch redelijke specificaties. Onduidelijk is nog wanneer we de J5 en J7 mogen begroeten. Dat zal ongetwijfeld na de lancering van de Galaxy S6 en S6 edge gebeuren om de aandacht niet al te veel af te leiden.

Bron: SamMobile.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel